STUTT maakt video’s voor middelbare scholieren over actuele en maatschappelijke thema’s. Het STUTT-team bestaat uit vier jonge journalisten: Carmen Sijbrands, Sjors Grol, Tom Berserik en Nena Kremers. Op dit moment werken STUTT en het Brabants Dagblad samen aan een pilot. Je kunt je abonneren op STUTT via dit YouTube-kanaal.

 

Ontmoet het STUTT-team

Noem mij maar Nena Kremers. Tekstschrijver, editor en meesterbrein van STUTT. Zie je die grapjes in onze filmpjes? Die bedenk ik, want ik ben grappig. Aan mij de taak om Tom zo veel mogelijk voor schut te zetten en de filmpjes voor jullie een beetje ‘kijkbaar’ te maken.

Ja inderdaad ik heet Sjors Grol, eigenlijk vooral rechterhand van Nena. Vind je onze filmpjes slecht? Grote kans dat ik dan de tekst heb geschreven en de filmpjes heb geëdit, want Nena is een genie en ik ben slechts een afdankertje die gelukkig ook onderdeel mag zijn van STUTT.

Mijn naam is Tom Berserik, presentator en chef burger van STUTT. Je hebt het genoegen om tijdens alle filmpjes naar mijn hoofd te kijken, zoals je eerder al hebt gedaan bij het ZAPP-programma Checkpoint. Aan mij de taak om je zo duidelijk mogelijk het nieuws uit te leggen en je een voorliefde voor burgers aan te praten.

Hallo deze krullenbol is Carmen Sijbrands. Cameravrouw, bedrijfsvrouw en powervrouw van STUTT. Als je dacht dat zakendoen een mannen business was dan heb je het lekker fout, want ik regel alles voor onze groep. Verder weet ik overal ook het meeste van, maar ik bemoei me alleen met de zaken die echt belangrijk zijn in het leven, zoals zakendoen.

Top