Het beste onderwijs over journalistiek ondernemerschap

Studeer je aan Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg? Dan profiteer je direct van Broeinest Brabant. De lessen die onze start-ups leren, worden in het onderwijs geïmplementeerd en op onze blog beschreven. Ook staan onze start-ups klaar om je over hun hoogtepunten en dieptepunten te vertellen. Zo hoef jij de fouten die zij hebben gemaakt niet opnieuw te maken.

Als je (af)studeert aan Fontys Hogeschool Journalistiek en een journalistieke start-up opricht of aan een innovatieplan werkt, kun je in veel gevallen bij ons terecht voor inhoudelijke en praktische ondersteuning. Zo kunnen we je bijvoorbeeld voorzien van feedback. Je hoeft hiervoor niet per se een start-up binnen Broeinest Brabant te zijn. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Bart van Teeffelen. Ook als je een fantastisch idee hebt waarmee je je later bij Broeinest Brabant wilt aansluiten, horen we het graag. Wie weet staat jouw naam over een paar jaar in ons overzicht van innovatieve, journalistieke start-ups.

Verstandige studiekeuze voor toekomstige journalisten

Twijfel je over jouw studiekeuze? Fontys Hogeschool Journalistiek staat bekend als een journalistiekopleiding waar veel aandacht is voor innovatie en journalistiek ondernemerschap. Onze docenten proberen hun lessen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de dagelijkse praktijk. Broeinest Brabant speelt hier een belangrijke rol in. Onze start-ups ondervinden aan den lijve wat de journalistiek van jonge journalisten verwacht. Bovendien werkt Broeinest Brabant intensief samen met de Persgroep. Zo wordt de link met de journalistieke praktijk direct gelegd.

Wil je een kijkje komen nemen? Bezoek een van onze open dagen of maak een afspraak om langs te komen via onze contactpagina.

Top